Hathi Indiai Étterem Budapest | Hathi Indiai Kifőzde, Budapest — Frangepán U., Telefon (1) 239 7954, Nyitvatartási

Nálunk visszajárós hely lett belőle. Sandor 21 March 2021 9:01 Small portions on a half gh price. The amount of meat and sauce is not equal in different meals. Tastes really good but the price makes it a bit bittersweet. Szabolcs 23 February 2021 19:28 Meglepően alacsony árak, ízletes indiai ételek és kedves kiszolgálás jellemzi a helyet. Vizuálisan kicsit sok, a csiricsáré falfestés nehezen befogadható művészeti élményt jelent, de ez semmit nem von le a hely értékéből. Ha szereted az indiai ételeket, és egy ebédre nem akarsz/tudsz 5-8 ezer forintot elkölteni, tegyél próbát! És a mangó lasszit kihagyni vétek! Csilla 20 February 2021 0:36 Csak elvitelre vannak ételek, mint ahogy mostanában mindenhol. Mi a kocsiban ettük meg és aztán visszamentem még egy körre, azt már elhoztuk, másnapra:) Fidel 24 December 2020 21:10 Az összes Budapesti indiai éttermet kipróbáltam, de Hathi a legjobb! Ízben, minőségben, árban! A futárok mindig kedvesek! Egyszerűen egy csoda! Kérlek maradjatok ilyenek! Erika 19 December 2020 5:57 A parkolás kissé nehézkes, az ételek nagyon finomak bár jó lenne egy fényképes étlap ami viszont kellemes meglepetés h lehet kártyával fizetni.

A legjobb indiai - vélemények a Hathi Étterem Budapest helyről

09. 22gyerekekkel Kiváló A Hathi még mindig ajánlott kategóriás indiai gyorsétkezde, a dizájn az évek alatt mit sem változott, az étlap és a személyzet is nagyon állandónak tűnik. Árban továbbra is szinte verhetetlen a budapesti mezőnyben. Helyszín: Angyalföld, Frangepán utca sarok, messziről rikít a sárgára festett... 2018. 01. 28gyerekekkel Kiváló Évek óta járunk ide vissza, ha indiai ételekre vágyunk. Véleményem szerint a város legjobb ár-érték arányú indiai étterme. Talán az étterem meghatározás egy kicsit túlzás, pontosabb lenne a kifőzde. A hely megjelenése ugyanis nagyon egyszerű, mondhatni puritán. A pultnál kell rendelni, lehet... Értékelést írta9210Legnépszerűbb cikkekÉrdekes cikkeink

Keleti éttermek - Hathi indiai kifőzde

hathi indiai étterem budapest budapest

Movie

hathi indiai étterem budapest hotel

Vélemények 👍 Hathi Indiai Kifőzde, Budapest, Frangepán u. 20🖊

  1. Keleti éttermek - Hathi indiai kifőzde
  2. Hathi Indiai Kifőzde - Budapest | Közelben.hu
  3. Hathi indiai étterem budapest király utca
  4. HATHI INDIAI KIFŐZDE - %s -Budapest-ban/ben
  5. Ruha átalakítás debrecen 30
  6. Indiai étterem teve utca

Hotel

kis üzlethelyiség, pult, leülni kb két ember tud egyszerre, inkább elvivős. a kiszolgálók nem tudnak indiaiételül, de a szakács jó egy hathi nevű nevű hely is valahol az árpád-híd környékén, az is ilyen kifőzde-jellegű, hasonló árakkal, valamivel markánsabb ízekkel. 19. 19:54Hasznos számodra ez a válasz? 3/8 anonim válasza:100%Nem tudom, nyitva van-e még Budapesten a Govinda's. Ők vegetáriánus, karma mentes ételeket főznek. Én csak külföldön ettem náluk, de gondolom, ugyanaz lehet a minőség. És isteniek a kajáik! Írd be a keresőbe. 23. 20:01Hasznos számodra ez a válasz? 4/8 A kérdező kommentje:Köszönöm a válaszaitokat! Ma megyünk étterembe, a választás Kashmir étteremre esett. 9. évfordulónkat ünnepeljük, ezért a kifőzdék kiestek, de köszi a tippeket, ezeket is kipróbáljuk majd máskor. Utolsó: Létezik még a Govinda, nagyon szimpatikus is (kifőzde, majd máskor:)) 5/8 anonim válasza:2010. okt. 14. 17:29Hasznos számodra ez a válasz? 6/8 anonim válasza:Kedves Kérdező! Hogy tetszett a hely?

  1. Allianz hungária önkéntes nyugdíjpénztár
  2. Állandó nátha kezelése természetesen
  3. Dr dobos györgy
  4. Balesetek ma pesten na
  5. Opel insignia motor eladó
  6. Istenek fegyverzete 2.4
  7. Élő forgalmi kamerák
  8. Vicces névnapi köszöntők
  9. Samsung a5 hátlap
  10. Móricz zsigmond megyei könyvtár
October 22, 2022, 10:02 pm