Istenek Fegyverzete 2

Miután elbúcsúznak Momokótól, a trió belép a szent helyre, ahol gonosz törzsek bandájával találkoznak. Mialatt az életükért futnak, a homok egyszer csak besüpped alattuk és egy barlangba, a titkos náci bázis részére zuhannak. Felfedezik Elsa nagyapjának mumifikálódott maradványait, majd átnézik a naplóját, feltárva, hogy Von Ketterling irányítása alatt álló 18 katona, cianid tablettákat szedett be, és a küldetésük befejezése után a bázison belül meghaltak. A trió azonban csak 17 holttestet számolt össze, egy katona viszont hiányzik. A kerekesszékes férfi megérkezik zsoldosaival, Momokót pedig túszként tartják fogva – Adolfként mutatkozik be, ő volt a 18. katona, aki meggyilkolta Elsa nagyapját, miután deréktól lefelé lebénította, mert nem volt hajlandó lenyelni a cianidot. Ezt követően Jackie és csapata megküzd a zsoldosokkal, majd az egész bázison macska-egér játék veszi kezdetét, ám végül elfogják őket. A páncélszekrényhez érve Jackie használja a kulcsot és egy titkos kódot Elsa nagyapjának dögcédulájáról, majd végül kinyitják az ajtót és felfedezik az aranyhoz vezető liftet.

  1. Feiying gaiwak / Istenek fegyverzete 2.: A Kondor-akció (1990) - Kritikus Tömeg
  2. Videa

Feiying gaiwak / Istenek fegyverzete 2.: A Kondor-akció (1990) - Kritikus Tömeg

  • Istenek fegyverzete 2.0
  • Istenek fegyverzete 2.2
  • Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata
istenek fegyverzete 2 videa
Másnap, Jackie a környék egyik legjobb lakatosához megy és megtudja tőle, hogy a kulcsot bonyolultra tervezték, speciális kóddal ellátva. Másnap miután fekete autós férfik kezdik üldözni a városon keresztül a nála lévő kulcs miatt, Elsa megkéri Jackie-t, hogy ő is had csatlakozzon az expedíciójukra, mivel ő is Von Ketterlinget keresi, aki történetesen a nagyapja volt. A Szahara-sivatagba való érkezésükkor, az expedíciós csapat felveszi Momoko japán nőt, aki a halál értelmét kutatja. Az éjszaka folyamán a táborukat fekete fátyolos banditák támadják meg, akik elrabolják Elsát és Adát. Jackie és Momoko a rablók nyomába erednek, eljutnak a rabszolgapiacra, ahol megmentik Elsát és Adát, még mielőtt szexrabszolgának való árverésbe bocsátanák őket. Eközben az expedíciós csapat többi tagját ismeretlen zsoldos csoport gyilkolja meg, kerekesszékes férfi vezetésével. Nem sokkal később ismét összefutnak Amonnal és Taszával, Jackie csoportja pedig visszatér a táborukhoz, és felfedezik halott bajtársaikat, ám Momoko felismer egy szobrot Elsa nagyapjának egyik képén, ami egy ősi templomba vezet.
istenek fegyverzete 2.1

Videa

Az Istenek fegyverzete 2. – A Kondor-akció (eredeti cím: Armour of God II: Operation Condor, kínaiul: 飛鷹計劃) 1991-ben bemutatott hongkongi akció-vígjáték, amelynek forgatókönyvírója, rendezője és főszereplője Jackie Chan. A film az 1987-es Istenek fegyverzete című film folytatása. Istenek fegyverzete 2. – A Kondor-akció (Armour of God II: Operation Condor/飛鷹計劃)1991-es hongkongi filmRendező Jackie ChanProducer Raymond ChowLeonard HoVezető producer Raymond ChowMűfaj akciófilm harcművészeti film akcióvígjátékForgatókönyvíró Jackie ChanEdward TangFőszerepben Jackie ChanCarol ChengEva Cobo de GarciaIkeda ShokoZene Chris BabidaOperatőr Arthur WongGyártásGyártó Golden HarvestMedia AsiaOrszág HongkongNyelv kantoni, angol + magyar (szinkron)Forgatási helyszín Madrid Fülöp-szigetek MarokkóJátékidő 107 percKéparány 2, 35:1ForgalmazásForgalmazó Golden Harvest Netflix HuluBemutató 1991. február 7. 1992. március 13. KorhatárBevétel Hongkong: 39, 1 millió $ Észak-Amerika: 10, 4 millió $[1]KronológiaElőzőIstenek fegyverzete (1987)KövetkezőMűkincs hajszaTovábbi információk weboldal IMDb előző részhez hasonlóan a film inkább az Indiana Jones filmsorozathoz hasonlít, mivel Chan karaktere, Jackie / Condor (az amerikai közleményben "Asian Hawkként" feltüntetve) egy csapat nácikból álló zsoldossal küzd meg, hogy aztán megtalálják az aranyat egy elhagyatott bázis mélyén a Szahara-sivatagban.
istenek fegyverzete 2.4

Az arany felfedezése után a zsoldosok hátat fordítanak Adolfnak, hogy megtarthassák maguknak a kincset. Adolf viszont bezárja az összes zsoldost a helységbe, kettő kivételével, akik Jackie-t kezdik üldözni egy földalatti szellőzőterembe. Míg Jackie harcol a két zsoldossal, Elsa és Ada nyomkodni kezdik össze-vissza a kapcsolókat, és beindítják a terem turbina ventilátorát. Amíg a három férfi az életükért küzdenek, Elsa és Ada megpróbálják kikapcsolni a ventilátort, de véletlenül elindítják a bázis önpusztítóját, és mindössze csak 30 percük van a menekvésre. Adolf elmondja a kvartettnek, csak úgy menekülhetnek meg, ha a turbina átfújja őket a szellőzőcsatornán keresztül. Adolf viszont úgy dönt, bűnei miatt a bázison marad. A négyes annyi aranyat gyűjt, amennyit csak tud, viszont a szélerőssége miatt nem tudják elvinni azokat. Ahogy a sivatag felszínére pottyannak, ismét összetalálkoznak Amonnal és Taszával. Együttesen próbálnak vizet találni a Szahara sivatagában.

  1. Magán urológia budapest
  2. D nagy lászló
  3. Esti tagozatos gimnázium budapest
  4. Mészáros dóra instagram followers
  5. Kontrolling a kereskedelemben
  6. K&h bank szép kártya egyenleg
  7. Tesco heti akciós ujság
  8. Idézetek költőktől emlékkönyvbe
  9. Autó regisztrációs ado de 15
  10. Videó készítése számítógépen
  11. Bradley az osztály réme online
  12. Google stadia magyar teljes film
  13. Régi 10000 ft os érvényessége 2012 relatif
October 22, 2022, 7:26 pm