Három Lapos Tarot

2020 december. Egy nagyon fura év utolsó hónapja. Három kártyalapot húztam, hogy megnézzem, mi várható még a hónapban, milyen tendenciákra számíthatunk. A három lap: Igazság (11. ); Szerencsekerék (10); Hold (8. ) A hónap 30 +1 napos, így nagyjából a három harmadot láthatjuk a lapokon, de ha úgy nézzük, arra is választ ad, hogy mi az ami akadályoz, mi az ami előre visz és mit kell tenni, hogy mindez a javunkra forduljon. Nézzük mindkét olvasatát ezeknek a kártyalapoknak. (Szilveszter egy önálló évzáró nap, majd külön kártyát érdemel! ) Az igazság Az istennő megméri a tetteinket, és kegyetlen ítész, őelőtte nem maradhat semmi titokban. Olyan dolgok bukkannak felszínre, amelyeket sokan szégyellnek, vagy rejtve akarnak tartani. (Itt van máris első napra a Szájer botrány. ) Lebuknak illegális tettek és népítéletet mondanak olyan emberek felett, akikről kiderül, hogy nem a köz javát szolgálják. Az ígélet azonban itt nem jogszerűségről, hanem a lelki jogosultságokról, a valódi morális igazságról szól.

  1. Privacy policy
  2. En ligne

Privacy policy

A jó megdicsőül, a rossz elbukik. Erőteljes időszakot élünk, ezek a szélsőségek most még jobban kiéleződnek. Szerencsekerék Az Istennő átadja a helyet a keréknek. A szerncsekeréknek azonban van felfelé és lefelé menő iránya, így ki lefelé tart, lassan lér a mélyére, aki viszont felfele mentel, eléri a csúcsot és lassan lefelé veszi az irányt. A fordulat valamikor a hónap közepén lassan, fokozatosan, de megtörténik. Hold A Hold, a Nap és a CSillag lapja mindig az ég felé, az asztrológiai együttállások felé viszi a figyelmünket, most is érdemes megnézni, mit ígér az esztendő utolsó havának utolsó harmada, az ünnepi időszak. A problémák csöndesedését, a véltozékony, néha bújkáló, néha teljes arcát mutató, izgalmas, visszafogott, női analógiákat idéző Hold incselkedik velünk. Sokaknak lesz nagyon szegény az ünnepe, ahogy sokaknak extrém bőséggel is járhat, ugyanis a pénzmozgások változását is jelzi ez a kártyalap. Óva int, hogy takarékoskodj a nehezebb időkre, bárhogy is legyen. A változékony időszak azonban - akár a téli este - hűvös, rejtélyes, és különleges.

A befelé kereső ember rátalálhat önmagára. Összefoglalva, az igazságnak ki kell derülnie, a hazugságok állnak a haladés, a dolgok jobbra fordulásának útjában. Ha ez megtörténik, lassan fordul a kerék, kiforog alólunk amiben épp vagyunk, és a változások abba az irányba visznek, amerre a sorskerekünk épp forog. Az ünnep meghitt, de nem a pénzről, inkább a máshogy levésről, az érzelmi életről szólnak. Képforrás: Canva Pro adatbázis.

En ligne

  1. Salzburg buszos utazás weather
  2. Google sketchup pro 8 magyar letöltés pc
  3. Három lapos tarot de marseille
  4. Iphone keresése offline how to fix
  5. Báli frizura otthon
  6. Három lapos tarot youtube
  7. Reflux betegségnél szedett gyógyszer mikor hoz enyhülést?
  8. Három lapos tarot jóslás
  9. Péterffy Tamás - SONLINE
  10. Három lapos tarot divinatoire
  11. Három lapos tarot card

Három lapos tarot jóslás Ingyenes három lapos tarot jóslás. Próbáld ki és keress válaszokat kérdéseidre a tarot kártya segítségével. Advertisement Három lapos cigánykártya jóslás Keress választ kérdéseidre a cigánykártya segítségével. Próbáld ki a többi kártyajóslásainkat is. Angyalkártya jóslás Keress választ kérdéseidre az angyalkártya segítségével. Próbáld ki a többi kártyajóslásainkat is. Scegli una carta e scopri cosa ti accadrà nel prossimo futuro Scegliete la carta che maggiormente attira la vostra attenzione tra quelle proposte. Quindi leggete il profilo corrispondente alla vostra scelta. Advertisement

October 22, 2022, 9:14 pm