Eladó Ház Nagybörzsöny | Nagybörzsöny Község, Nagyirtáspuszta Településrész Pest Megyéből

000 Ft/éj Teljes matracszállás bérlése: 100. 000 Ft/éj A Menedékház teljes bérlése (Felsőház)táborhely nélkül: 140. 000 Ft/éj A Menedékház (Alsó és Felsőház) és a táborhely együttes bérlése: 210. 000 Ft/éj III. Sátorhelyek bérlése (az épület ez esetben nem használható): 1000 Ft/fő/éj (vizesblokk használatával) Sátorbérlése (6 férőhelyes sátrak): 3000 ft / db / éj Egyéb díjak: Ágynemű garnitúra (paplan/párna/huzat): 1. 500 Ft/fő/garnitúra Idegen forgalmi adó: 350 Ft / éj / minden 18 év feletti személy Kisállatért 3. 000 Ft/állat/éj díjat számolunk fel. Alsó ház bérlése (csak egyben bérelhető) max. 6 fő részére: 40. 000 Ft /éj Házaink rendezvényhez bérelhetők egyedi megállapodás alapján! A szállás elfoglalása 1400 -1800óra között lehetséges. A szállást 1000óráig kell elhagyni. A foglalást akkor tekintjük véglegesnek, amikor a - visszaigazolásunkat követően -, 5 napon belül a szállásdíj összegének legalább 50%-a előlegként átutalásra kerül. Az előleget akkor áll módunkban visszautalni, ha a szállás lemondása a tervezett érkezés előtt legalább 15 nappal történik.

  1. Ipolyerdő
  2. Eladó lakás Nagybörzsöny | Ingatlanok.hu

Ipolyerdő

A ház 54nm-es különálló része felújított ahol 2 szoba, konyha, fürdőszoba... 41, 500, 000Ft44, 500, 000Ft 7% X Értesítést kérek, ha új hirdetés kerül fel az oldalra ebben a kategóriában: ház nagybörzsöny x Értesülj a legújabb ingatlan hirdetésekről emailben

Kérem válasszon a legördülő listából Nincs ilyen település! Nem található ingatlan ezen a referencia számon!

6Kiemelten ajánlott 4. 4 km ⇒ Salgóvár Megnézem a térképenVisszaigazolás: 4 óra Nagybörzsönyi vízimalom ≈ 70 mÉtterem és hotel együttesünk a világ zajától távol, csendes, festői szépségű környezetben fekszik Nagybörzsönyben. Nagybörzsöny egy pici zsákfalu a Börzsöny nyugati lankáin, de sokan elcsodálkoztak már természeti és épített kincseinek gazdagságán és szépségén. A Börzsöny egyik legkedveltebb turisztikai és kiránduló központjává nőtte ki magát, amihez … Őszi hétközi akció 3 éj/ 4 napszeptember 1 – november 6. (4 nap / 3 éj)37 200 Ft/főMindenszentek a Börzsönybenoktóber 28 – november 1. (4 nap / 3 éj)37 200 Ft/főŐszi szüneti akcióoktóber 31 – november 6. (4 nap / 3 éj)41 350 Ft/főKét ágyas szobaszoba 2 fő 10 570 - 21 540 Ft/szoba/éjTetőtéri 2 szobás családi apartmanapartman (2 hálótér) 4 fő 21 000 - 43 070 Ft/apartman/éjEgylégterű családi apartmanapartman (1 hálótér) 5 fő 21 000 - 53 840 Ft/apartman/éjTetőtéri 3 szobás családi apartmanapartman (3 hálótér) 6 fő 21 000 - 64 610 Ft/apartman/éjMutasd a pontos árakat!

0 CSOK ingatlan 0 oldalon Rendezés: Nem találtunk olyan ingatlant, ami megfelelne a keresési feltételeknek. Módosítsa a keresést, vagy iratkozzon fel az e-mail értesítőre, és amint feltöltenek egy ilyen ingatlant, azonnal értesítjük emailben. Értesüljön időben a friss hirdetésekről! Mentse el a keresést, hogy később gyorsan megtalálja! Ajánlott CSOK ingatlanok Eladó CSOK lakások Eladó CSOK házak Így keressen CSOK ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül! Szűkítse a CSOK ingatlanok listáját Válassza ki a megfelelő CSOK ingatlant Írjon a hirdetőnek Várjon a visszahívásra

Eladó lakás Nagybörzsöny | Ingatlanok.hu

Nagyirtáspuszta külterület, amely része Nagybörzsöny község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 8 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve üdülőhely, üdülőterület, üdülőként vagy hétvégi pihenésre használt tanya, présház, gazdasági vagy egyéb rendeltetésű épület. Postai irányítószáma 2634 és a vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója pedig 14775. Nagybörzsöny község amely Pest megyében található, területileg a Szobi járás és a Szobi kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régióhoz, valamint a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz tartozik. Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Kemence településen található. Földhivatali ügyek intézéséhez a Váci Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

Eladó ingatlanok Nagybörzsöny településen? Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak az eladó házak, lakások, telkek, nyaralók és irodák is. Ha már tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel, akkor válassz kategóriát a keresőben, vagy ezen az oldalon találod az eladó Nagybörzsönyi házakat, itt az eladó lakásokat Nagybörzsönyben, ezen az oldalon az eladó Nagybörzsönyi telkeket. Ha úgy gondolod, hogy nem jó oldalon jársz, akkor visszamehetsz a megveszLAK főoldalára, ahonnan kiindulva minden ingatlan hirdetést könnyen megtalálhatsz, vagy térj vissza az eladó ingatlanok oldalra.

  1. Eladó présház - Nagybörzsöny - Ingatlanvégrehajtás
  2. (1/6016) Eladó ház Nagybörzsöny, DHZ047094
  3. Eladó ingatlan Nagybörzsöny - megveszLAK.hu
  4. Telihold Vendégház Nagybörzsöny
  5. Nagybörzsöny- utoljára - Zsákfalu

Találati lista: 1 Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez? Kredittel ellátott hirdetés A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt, majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás igénybe vétele útján került a hirdetésre. A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben Módosítom a keresési feltételeket Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján a Nagybörzsönyben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Nagybörzsöny városrészeire, amennyiben található.

  1. Második katonai felmérés mapire
  2. Görög kisebbségi önkormányzat telefonszám
  3. Waldorf pedagógus képzés 2020
  4. Bogyó és babóca az óvodában
  5. Ejszaka a muzeumban 2 teljes film
  6. Budapest xlll kerület térkép utcakereső budapest
  7. Állás fejvadász cégek
  8. Pécs tv online adás adas israel
October 22, 2022, 8:44 pm