Otp Szép Kártya Elfogadóhely Eger / Otp Szép Kártya Elfogadóhely Ever Love

Eger és környéke méltán az egyik legkedveltebb úti cél, hiszen a történelem, fürdők, kultúra, építészet, természet és a borok kedvelői számára is rengeteg élményt, szépséget nyújt, a város életét pedig különleges programok színesítik. Hosszabb időre is érdemes idelátogatni, hiszen városunk ideális kiindulópont a környék felfedezésére, a közelben több fürdő és a Bükk, a Mátra és a Tisza-tó szépségei is remek kikapcsolódást nyújthatnak. Belvárosi, új építésű lakásaink 2020-ban kerültek átadásra. Ezzel egy csendes, de mégis a város szívében található helyen biztosítunk komfortos szállást az Egerbe látogatók számára. A lakások kialakításánál a kényelem és otthonosság volt a fő szempontunk. A csendes utcából 3 percnyi sétával a nyüzsgő Dobó térre érhetünk, ahonnan minden helyi látványosság könnyedén felfedezhető, éttermek, kávézók, cukrászdák sokasága közül választhatunk, élvezhetjük a macskaköves sétálóutca varázslatos hangulatát, de gyalogosan a strandfürdő és a város parkja is csupán 10 percre található.

Books

Szállás One Luxury Suites Apartman Eger - Eger Foglalás a Szállá ingyenes, közvetítési költségeket nem számítanak fel, egyéb rejtett költségek nem merülnek fel, a szállásért közvetlenül a tulajdonosnak fizet. Foglalj most! Nincs foglalási díj! 1. Képek One Luxury Suites Apartman Eger 3300 Eger, Diófakút utca 11 (Magyarország) 47. 90071 20. 38336 Hogyan értékelték a " One Luxury Suites Apartman Eger " szállást vendégei? Hírlevél! A Szállá legjobb ajánlatai! Közvetlenül Emailben. Házirend - " One Luxury Suites Apartman Eger " Szálláshely szolgáltatások és felszereltség Parkolás, utazás Ingyenes saját parkoló (3 db zárt, fedett, garázs) Internet Ingyenes Wifi a közösségi terekben Helyszín jellemzői Saját kerékpártároló, Vasalási lehetőség Gyerekbarát szolgáltatások Fürdetőkád, Asztali etetőszék 3 éves korig a szállás ingyenes! Szálláshely leírása Családoknak is ideális Szeretnénk Önöknek bemutatkozni! A nevünk Laci és Melinda egy 12 éves lány gyermekünk van. Utazásaink során sokszor szembesültünk a szálláshelyek hiányosságaival épp ezért, mikor megálmodtuk a One Luxury Suites-t, arra törekedtünk, hogy Önöknek az otthonérzetet megteremtsük itt tartózkodásuk során.

otp szép kártya elfogadóhely belépés
A fürdőszobákban esőztető zuhany, a különálló wc-ben bide található. A fürdőszobában piperecikk bekészítéssel kedveskedünk vendégeinknek. Az alváskomfortot, hipoallergén ágynemű és pamut-szatén ágynemű huzat biztosítja. A szálláshelyen NESPRESSO kávéfőző található ajándék kávékapszulával! Vasalási lehetőség is biztosított. Az apartmanok nagyméretű, hangulatos teraszain a dohányzás megengedett. A szállás díja bejelentkezéskor fizetendő, amelyről névre szóló számlát állítunk ki! Kutya (8 kg-ig) megengedett 5000Ft/kutya/éj áron. (Felhívjuk kisállattal érkező vendégeink figyelmét, hogy a kisállat nem zavarhatja a többi vendég nyugalmát! ) Felhívjuk figyelmüket, hogy az apartmanok üzleti tevékenységre nem használhatók, az apartmanokban csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak! A Környékről: Apartmanjaink karnyújtásnyira találhatók mind a strandtól, a vártól és a sétáló belvárostól. Minden nevezetesség gyalog pár perc alatt egy kellemes sétával elérhető, így nem kell itt tartózkodása során autót vezetnie, parkolóhelyet keresnie.

Otp szép kártya elfogadóhely ever need

  • Otp szép kártya elfogadóhely eger webcam
  • A legfrissebb sporthírek 3
  • Otp szép kártya elfogadóhely
  • Upc bankkártyás fizetés
  • Otp szép kártya elfogadóhely égérie
  • Hasznalt arany baraka na
  • Otp szép kártya elfogadóhely eger quotes
otp szép kártya elfogadóhely égéries

A Csobogó Vendégház Eger csendes, kertvárosi részén, a vasútállomás, a belváros és a termálfürdő közelében található. A vendégház három apartmanjában 9 fő kényelmes elszállásolására van lehetség. A három apartman külön bejárattal, törölközővel ellátott zuhanyzós fürdőszobával, és felszerelt konyhával (hűtő, főzőlap,.. leírás Pontos árakhoz adja meg érkezése, távozása napját, érkező vendégek számát! A szállás január 1 és december 31 között fogad vendéget Érkezés napja Távozás napja Preferált szobatípusok: Lenyit Jelenleg nincs csomagajánlat rendelve ehhez a szálláshoz! Megye: Heves Szállástípus: Vendégházak Nyitva tartás: Egész évben. Kutyabarát szálláshely: Fizetési módok: - Készpénz SZÉP-kártyák: - K&H Széchenyi Pihenőkártya - MKB Széchenyi Pihenőkártya - OTP Széchenyi Pihenőkártya Ellátás: - nincs ellátás Szálláshely felszereltsége Beszélt nyelvek: magyar, angol, német Konyha felszereltsége: Felszerelt knyha tartozik minden apartmanhoz. Szálláshely háziszabályzata dohányzással kapcsolatban: Kijelölt dohányzó az udvaron.

Csaba "Minden szuper volt. Rendkívül szép, modern és tiszta szállás. " Zsolt "Kiváló szálláshely. Igényesen kialakított, tiszta, kényelmes, tágas, jó illatú szobák pihentető alvásra IS kifejezetten alkalmas francia ágy. Tökéletesen felszerelt konyha. " Peter Kategóriák: Magas pontszámnak számít Egerben

Otp szép kártya elfogadóhely szerződés

3300 Eger, 77 Kertész utca, Magyarország – Pazar helyen | Térkép Amiért a vendégek odavoltak: "Egy nagyon kedves hölgy várt minket a kulccsal. A szobák szépen felújítottak, felszereltek. A tisztasággal is meg voltunk elégedve. Környéken közel van élelmiszerbolt, dohánybolt, zöldséges. " Tamás Magyarország "Nagyon ízléses, szép elrendezésű az apartman, minden volt, ami kellhetett, teljesen otthon éreztük magunkat ebben a pár napban. " Bernadett "Belül modern, igényes szállás. Kedves házigazdával. " Judytta "Nagyon jó volt a fekvése, tetszett az ajándék bor és a borkóstolóra szóló kedvezmény. " Flóra Olaszország "Kiváló volt az egész szállás. Teljesen meg voltunk elégedve. " Benjámin "A szállás modern, kellemes hangulatú és nagyon jól felszerelt. A szállásadó nagyon kedves és rugalmas. " Szofia "Minden tökéletes volt. A tisztaság, a felszereltség, a szállásadó kedvessége. Csak ajánlani tudom, biztos, hogy jövök még. " Fpepe "Klassz volt a szállásadó, nagyon segítőkész volt. Csak ajánlani tudjuk ezt a helyet, azoknak akik luxus körülmények között szeretnének pihenni. "

otp szép kártya elfogadóhely eger books

Eger Nagyméretű, udvarra néző, csendes lakást kínálunk belvárosi apartmanházunk első emeletén, saját parkolóval. A lakás 1-3 fő elszállásolására kiválóan alkalmas. Nappali-amerikai konyha, előszoba, hálószoba, fürdőszoba tartozik a lakáshoz. A nappaliban kinyitható kanapé, a hálószobában franciaágy található. Az apartman konyhája jól felszerelt, a fürdőszobában mosógép, hajszárító.

November 1, 2022, 12:56 am