Jackie Chan Első Csapás — Első Csapás (Film, 1996) | Kritikák, Videók, Szereplők | Mafab.Hu

A sorozatban érkező balsikerek oka meglehetősen nyilvánvaló: a hongkongi sztár nem tudott együttműködni az amerikai rendezőkkel, értelmezhetetlen és betarthatatlan volt számára a nyugati forgatási protokoll (lassúságra, körülményességre, merevségre panaszkodott), mindemellett a keresleti oldal is hibádzott, hiszen az 1980-as évek közepén az amerikai közönség remekül elvolt a saját akciósztárjaival, a legkevésbé sem szorult importra. Szép reményeket dédelgető hősünk megviselve került ki a kalandból, s hosszú időre letett a nemzetközi karrier álmáról. 1988-ban Michael Douglas szerződtetni kívánta a Fekete eső antagonistájának szerepére, 1993-ban pedig barátja, Sylvester Stallone tett neki hasonló ajánlatot (Demolition Man), Jackie azonban visszautasította mindkét felkérést; attól tartott, hogy egy gonosztevő figurája tisztátlanná tenné fáradságos munkával felépített public image-ét (ilyen karaktert azóta sem vállalt, a rajongóival szemben érzett felelősségére hivatkozva), s valószínűleg némiképpen tartott a hollywoodi producerektől is.

• Jackie Chan filmek

A nemzetközi szupersztár Jackie Chan a Leszámolás Hongkongban bukását követően megfogadta, hogy többé nem csábul el Hollywood szirénénekétől, tíz évvel később mégis leporolta régi ábrándját, midőn a kis költségvetésű horrorfilmekkel befutott, a nemzetközi kollaborációban komoly üzletet szimatoló New Line Cinema üzleti ajánlatot tett a Golden Harvestnek. A Balhé Bronxban (rendező: Stanley Tong, 1995), címét meghazudtoló módon Vancouverben forgott (ennek valószínűleg az amerikai szakszervezeti előírások, a biztosítás és a költséghatékonyság volt az oka), kerettörténete a Sárkány útját idézi, de a hongkongi stábnak köszönhetően sikerült átmenteni és méltó módon bemutatni az amerikai közönségnek a Jackie Chan-jelenség kvintesszenciáját. Bár egy, a nagyfinálé során elszenvedett bokatörés miatt gipszben kellett befejeznie a filmet, és sérülése miatt a mai napig felezett távokat fut, megérte áldozatot hozni: sikerült a nemzetközi áttörés. 1998-ban, 27 év közös munka és oly sok közös produkció után elhagyta a Golden Harvest stúdiót, s ugyanebben az évben leszerződtette a New Line Cinema a Csúcsformában főszerepére.

does not host or upload any video, films, media files. Content removal policy: If you are a copyright owner and wish to report abuse or issue a content removal request, please email [email protected] so we can remove the infringing material and ban it from being uploaded again. Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat. minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. Az oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Adatlap eltávolítási politika Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy link eltávolítását, kérjük írjon emailt az [email protected] címre. így el tudjuk távolítani a jogsértő anyagot és végleg tiltani, hogy ne legyen feltölthető újra.
Jackie Chan neve ma már nemzetközi brand, produceri szempontból star power, amit jól mutat a 2010-es A karate kölyök sikere: a film nem csupán 359 millió dolláros bevételt ért el, de a nemzetközi publikum mellett a kritika is pártfogásába vette ezt a dramaturgiai botlásai ellenére is imádnivaló, csupaszív családi mesét. Hongkong hőse Azt, hogy Jackie Chan számára a filmezés nem csupán sikeres – és egyre sikeresebb – gazdasági vállalkozás, hanem élethivatás, sőt, küldetés, mi sem példázza jobban, mint hogy két amerikai produkció között rendszeresen hazajárt forgatni. A 2000-es években bemutatott filmjei sokkalta komplexebb színészprofilt rajzolnak ki 1980-as évekbeli akciókomédiáinál: egyaránt készített kemény és sötét, Johnnie To világát megidéző akciódrámákat (Újabb rendőrsztori, 2004; Leszámolás Tokióban, 2009), neoklasszikus kardjátékfilmeket (Jackie, a legenda, 2005; A tiltott királyság, 2008; A katona, 2010), illetve megidézte a pályafutása elején forgatott gung-fu pian produkciók szellemiségét is (Shaolin, 2010).
Jackie Chan a rendezői képességeit is megmutatta a filmben. Phil Mils, a Far East Films kritikusa szerint a Rendőrsztori a hongkongi filmművészet csúcspontját jelenti és megmutatja miért Jackie Chan a legnagyobb akcióhős a világon. 5. Részeges karatemester (Zui quan, 1978) Wong Fei-hungot apja alkoholista nagybátyjához küldi, hogy tisztességet tanuljon és harcos váljon belőle. A bácsika azonban brutálisan bánik a tanítványaival, Fei-Hong ezért elhatározza, hogy elszökik kegyetlen kínzójától. Nem sokkal szökése után azonban elkapják, embertelenül megalázzák és szinte holttá verik. A bosszúvágytól fűtött, megszégyenített, mindenre elszánt fiatal srác megfogadja, hogy mostantól tanulni fog és nemsokára visszavág ellenségeinek. Bár a magyar mozik a filmet Részeges karatemester címmel vetítették, nincs köze a karatéhoz. A film eredeti címének szó szerinti fordítása "részeg ököl", ami egy kínai harci stílus vagy iskola megnevezése. Chan a filmben a híres szabadságharcost, Vóng Fej-hungot alakítja, és Cheng Long művésznéven szerepel a stáblistában.

(1996) Orange Sky Golden Harvest | Akció |Kaland |Vígjáték |Bűnügyi |Dráma |Thriller | 6. 4 IMDb A film tartalma Első csapás (1996) 107 perc hosszú, 10/6. 4 értékelésű Akció film, Jackie Chan főszereplésével, Insp. Chan Ka Kui szerepében a filmet rendezte J. Peter Robinson, az oldalunkon megtalálhatod a film szereplőit, előzeteseit, posztereit és letölthetsz nagy felbontású háttérképeket és leírhatod saját véleményedet a filmről. Chan nyomozó (Jackie Chan) hongkongi rendőrtiszt, akit a CIA és KGB is felbérel egy veszélyes ukrán nukleáris töltet visszaszerzésére. Jackie tehát elkezdi szétválogatni a rossz fiúkat a jóktól - mindezt könnyed, ám jól irányzott ütések s kiadós ólomeső közepette. Jackie kezében minden tárgy fegyverré válik, s a rossz fiúkat üldözve bejárja a fél világot, Ukrajnától Ausztráliáig. Ha kell, tengeralattjáróra pattan, snowboardozik vagy gólyalábon jár, miközben útját felváltva keresztezik emberevő cápák és ellenállhatatlanul szép lányok.

(Police Story 3: Super Cop)... Chen Chia-chu 1992 - Városi vadász (Cheng shi lie ren)... Ryô Saeba 1991 - Istenek fegyverzete 2. - Sas hadművelet (Feiying Gaiwak)... Jackie / Condor 1990 - Jackie Chan: Tűzsziget (Huo shao dao)... Lung / Steve 1989 - A botcsinálta gengszter (Qi ji)... "Charlie" Cheng Wah Kuo 1988 - Rendőrsztori folytatódik (Ging chaat goo si juk jaap)... Kevin Chan 1987 - Bunyóban az igazság (Fei lung maang jeung)... Jackie Lung 1987 - A nagy balhé 2. (A Ji Hua Xuji)... Dragon Mao 1986 - Tűzsárkány (Nui ji za pai jun)... rab 1986 - Az istenek fegyverzete (The Armour of God) 1985 - Vigyázat (már megint) nyomozunk! (Xia ri fu xing)... Muscles 1985 - Vigyázat, nyomozunk! (Fuk sing go jiu)... Muscles 1985 - Leszámolás Hongkongban (The Protector)... Billy Wong 1985 - Rendőrsztori (Ging chat goo si)... Kevin Chan 1984 - Fantasztikus küldetés (Mai nei dak gung dui)... Sammy 1984 - Gördülő kung fu (Kwai tsan tseh)... Thomas 1983 - Rettenthetetlen hiéna 2.

Első csapás 1996 Teljes Film Magyarul Online Ingyen

jackie chan új csapás

A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö Õ P Q R S T U Ú Ü Û V W X Y Z DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA! A 90-es évek Oroszországában kaotikus állapotok uralkodnak. Amikor magukat KGB-ügynöknek kiadó orosz maffiózók ráteszik a kezüket egy nukleáris rakétára, a CIA a harcmûvészetek nagymesteréhez, Jackie Chanhez fordul segítségért. Jackie a rosszfiúkat üldözve bejárja a fél világot, Ukrajna jeges csúcsaitól az érintetlen ausztrál partokig – ha kell, tengeralattjáróra pattan, snowboardozik vagy gólyalábat húz, miközben felváltva botlik emberevõ cápákba és ellenállhatatlanul szép lányokba. Mindegy, hogy levegõben, földön vagy vízen zajlik, itt valamennyi mutatvány igazi! Nincsenek se dublõrök, se kaszkadõrök: még a legveszélyesebb akciókat is Jackie Chan maga hajtja végre, így az ELSÕ CSAPÁS minden bizonnyal az egyik legszórakoztatóbb, legizgalmasabb és legkülönlegesebb akciófilm, amiben valaha része lesz! Jackie ChanExtrák:Interaktív menük Jelenetek közvetlen elérése A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldõ partnerünk az FMD Kft.

  • Páramentesítő készülék
  • DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP - DVD : JACKIE CHAN: ELSÕ CSAPÁS
  • Első csapás 1996 Teljes Film Magyarul Online Ingyen

Aki szereti Jackie Chan-t az nézzen körül! :) Oldalak (menü) jackie chan hírekJackie Chan Képekjackie chan-rölJackie Chan képek2Jackie Chan ZenékJackie Chan filmekGlitterekEgyebekÁllatos GlitterSmileyk Msn-reJackie Chan barátaiJackie érdeklődéseiMégtöbb egyebekOldal címangol glitter ABCÉn és Jackie ayboy Saját honlap készítésRegisztrációHonlap szerkesztésBejelentkezésWeboldal toplisták Weboldal bejelentése Szabálysértő honlap? Kérünk, jelentsd be! Ügyfélszolgálat Kung Fu Panda 2. (2011) A karate kölyök (2010) Kém a szomszédban (2010) Leszámolás Tokióban (2009) Kung Fu Panda (2008) A tiltott királyság (2008) Csúcsformában 3. (2007) Rob-B-Hood (2006) Hosszú bosszú (2005) A mítosz (2005) Bandafőnök kerestetik (2004) Jackie Chan: Ikerhatás 2. (2004) Újabb rendőrsztori (2004)) 80 nap alatt a Föld körül (2004) A sárkány nyomában - Jackie Chan és elveszett családja (2003) Jackie Chan: Iker hatás (2003) A medál (2003) Londoni csapás (2003) Az akciófilm művészete (2002) A szmokinger (2002) Kamukém (2001) Csúcsformában 2.

("Tekintettel a tapasztalatomra, talán elvárható lett volna, hogy Clouse néha rám is hallgat az akciójelenetek forgatása során", nyilatkozta keserűen. ) A kereskedelmileg roppantmód sikeres Ágyúgolyó futam (1981) nemzetközi sztárgárdájában egyszerűen elkallódott, s miután szakmailag is sértve érezte magát (több ízben is felmerült a producereknél, hogy lecserélik valaki másra), a második részt már csupán a szerződésben foglalt kötelezettségei miatt vállalta. 1985-ben még egyszer megpróbálta áttörni a keleti és a nyugati filmgyártást elválasztó határokat: a Leszámolás Hongkongban interkontinentális zsarutörténetében (rendező: James Glickenhouse) egy New York-i rendőrtisztet játszik, aki olasz-amerikai társával egy elrabolt nő után ered az egykori brit koronagyarmatra. A kortárs amerikai akciódivat szerint fazonírozott, a hongkongi harcművészeti mozik elemeivel kiszínezett darab újabb kudarcot fiadzott: Billy Wong erőszakra hajlamos, arrogáns karaktere – az elsődleges referencia Dirty Harry alakja lehetett – meglehetősen rosszul áll Channek, a félszívvel koreografált tűzharc-jelenetekben idegenként téblábol, egyedül a kaszkadőrmutatványok mentik a produkciót (a finálé toronydarus jelenete mai szemmel nézve is elképesztő, a dzsunkákon folytatott kergetőzést át is emelték a 2008-as James Bond-filmbe).

jackie chan londoni csapás jackie chan első capas
  1. Seeger gyűrű horony méretek
  2. Jelentkezési lap 6 osztályos gimnázium
  3. Pásztó fogorvos rendelés
  4. Építkezésből megmaradt ablakok letiltasa
  5. Gázcsonk bekötés ára 2019
  6. Német kéttannyelvű gimnáziumok budapesten kerueletenkent
  7. Notebook képernyő tisztítása házilag
  8. Svájci katonai hátizsák adidas
  9. 1054 budapest podmaniczky frigyes tér 6
October 22, 2022, 9:02 pm